NEDERLANDS

marina-bay-france-cogolin-villa-location-miniature  marina-bay-france-cogolin-villa-location-piscine  marina-bay-france-cogolin-villa-location-salon01

Marina Bay is de naam van de Resort van 10 huizen gebouwd aan de oevers van de Giscle, de rivier wie scheid Port Cogolin van Port Grimaud. De villa is gelegen in de buurt van Grimaud en Saint Tropez , aan de Franse Rivièra .

U mag ook uw eigen boot mooren als hij past onder de brug (ong 3 meters hoog) .

Een zwembad is gemeenschappelijk voor tien huizen . Het wordt onderhouden door een gespecialiseerd bedrijf . Slechts 3 huizen worden voor huur aangeboden. De andere huizen zijn prive-woningen .

Het huis is te huur voor een week-end of week, lange verblijven ook mogelijk, het huis is geschikt voor 4 personnen, een 5de kind is ook toegelaat.

U mag van 2 kamers (1 king en 2 enkel bedden), 2 badkamers, 4 tv, airco, keuken, sofa’s, eetkamer, lounge terras, wifi, en acces naar zwembad genieten.

Het huis bestaat uit twee slaapkamers ( een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden), 2 badkamers, een grote woonkamer met een keuken, eetkamer, salon, vier televisies en airconditioning. Een groot privé terras geeft direct toegang tot dokken met uitzicht op de Giscle. Een privé parking is ook aanwezig met een elektrische deur.

Het huis is ideaal voor 4 personen , is een vijfde kind toegestaan ​​.

PRIJZEN

De woning is te huur voor een weekend of een week. Langere verblijven zijn ook mogelijk.

De prijzen worden verdisconteerd als je enkele weken duren , worden ze opgenomen en eindschoonmaak , afmeren mogelijk met 150 € / week plus, u moet uw handdoeken en bedden te nemen .

Voor het weekend : 500 tot 800 €

Voor een week : van 1350 € tot 2000 € .

Een borg van € 750 is vereist op grond vóór aankomst om eventuele schade te dekken , is het niet beperkt in geval van betwisting , is de borg terug na de definitieve reiniging op rekening binnen 15 dagen na uw vertrek .

 

MARINA BAY 5

Impasse de tous les vents

Grand Pont Marina Bay

83310 COCOLIN

 


Agrandir le plan